Kalite Koordinatörlüğü Tarafından Kemah MYO Ziyareti

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kalite Güvencesi Sistemi kapsamında iç paydaşların (akademik personel, idari personel ve öğrenci) görüş ve önerilerinin yer aldığı memnuniyet anketlerinin genel değerlendirilmesi ve analizi hususunda, Kalite Koordinatörlüğü tarafından birim bazında Kemah Meslek Yüksekokulu ile kalite toplantısı gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Kemah Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Etem Osma, Kemah Meslek Yüksekokulu Akademik-İdari kadro ve Kalite Koordinatörlüğü üyeleri katıldığı toplantıda Kalite Koordinatörlüğü Üyesi Öğr. Gör. Nilgün Nursu Tekay tarafından yapılan sunumun ardından görüş alışverişinde bulunuldu. Kalite Yönetim Sistemi ve genel memnuniyet anketi sonuçlarının değerlendirildi. Görüş ve önerilerin alınması ile toplantı tamamlandı.