Kalite Koordinatörlüğü Tarafından Kemah MYO Ziyareti

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kalite Güvencesi Sistemi kapsamında iç paydaşların (akademik personel, idari personel ve öğrenci) görüş ve önerilerinin yer aldığı memnuniyet anketlerinin genel değerlendirilmesi ve analizi hususunda, Kalite Koordinatörlüğü tarafından birim bazında Kemah Meslek Yüksekokulu ile kalite toplantısı gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. A. Ercan Ekinci,… Okumaya devam et Kalite Koordinatörlüğü Tarafından Kemah MYO Ziyareti

Üniversitemiz Öğrencileri için Yaz Okulu Ders Kaydı (2020-2021)

Kemah Meslek Yüksekokulu bünyesinde yaz okulunda ders açılmayacaktır.  Ortak zorunlu dersler ( Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi ı-ıı, Türk Dili ı-ıı, Yabancı Dil ı-ıı ); Ön lisans öğrencileri için de Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulunda açılmıştır. Açılmayan dersleri üniversitemiz içindeki diğer fakültelerden ya da farklı üniversitelerden alabilirsiniz. Üniversitemiz öğrencileri aşağıda belirtilen tarihlerde yaz okulu ders kaydı yapabilirler. Yaz okulunda… Okumaya devam et Üniversitemiz Öğrencileri için Yaz Okulu Ders Kaydı (2020-2021)