Rektörümüz MYO Müdürleri ile Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. M. Fatih Ertugay, Prof. Dr. Adem Başıbüyük,  Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Etem OSMA ve diğer meslek yüksekokulları müdürlerinin katıldığı toplantıda, Üniversitemizdeki Meslek Yüksekokullarının sorunlarını, görüş ve taleplerini görüşmek üzere Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Ercan Ekinci başkanlığında gerçekleşen  toplantıda meslek yüksekokullarının mevcut son durumu, yürütülen çalışmalar, mevcut programlar ve geleceğin meslekleri konuları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Meslek Yüksekokullarının ülkemizde büyük bir boşluğu doldurduğunu ifade eden Rektör Levent, MYO’ların doğru konuşlandırıldığı zaman ülkemizin gelişimine büyük katkılar sağlayacağına ve nitelikli ara eleman yetiştirme konusunda başarılı çalışmalar yapacağına yürekten inandığını belirterek gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı MYO müdürlerine teşekkür etti.