BİLİŞİM GÜVENLİĞİ TEKNOLOJİLERİ PROGRAMI

Misyon

Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programı olarak misyonumuz, öğrencilere güncel bilişim güvenliği tehditlerini anlama, önleme ve ele alma yeteneklerini kazandırmak ve onları bu alandaki iyi uygulamaları benimsemeye teşvik etmektir. Ayrıca, öğrenci merkezli bir eğitim yaklaşımını benimseyerek, bilişim güvenliği teknolojisi alanında kaliteli bir eğitim sunmak ve mezunlarımızın bilişim güvenliği alanında bilinçli, etik ve çevik profesyoneller olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Vizyon

Bilişim Güvenliği Teknoloji Programı olarak vizyonumuz, öğrencilerimize bilişim güvenliği alanında sadece bilgi ve beceriler kazandırmakla kalmayacak, aynı zamanda fiziksel imkânlarımızı ve eğitici kadromuzu sürekli iyileştirerek, programımızı daha çok tercih edilen bir program haline getireceğiz. Mezunlarımız, iş hayatında daha kolay iş bulacak ve bilgi güvenliği dünyasına büyük katkılarda bulunacak bireyler olacaklar.