2021-2022 Yaz Okulu Sonrası Tek Ders ve GANO Yükseltme Sınavı

Tek Ders Sınav Duyurusu

Mezun Durumda olan öğrenciler için, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve sınav yönetmeliğinin 22. maddesinin 6/d fıkrası gereğince; Mezuniyetleri için sınav koşulunu yerine getirmiş(Stajını Teslim Etmiş), ancak tek dersten FF veya FD alarak başarısız duruma düşmüş öğrencilerimize tek ders sınav hakkı verilecektir.

Başvuru Tarihi Sınav Tarihi
22-23 Eylül 2022 26 Eylül 2022

Saat 13:30

Tek Ders Başvuru formu için Tıklayınız..

Not: Başvuru formunu elle ya da bilgisayar ortamında doldurulup ıslak imza ile imzalanarak fotoğraf çekerek yada tarayıcı ile taranmak suretiyle Kemah Meslek yüksekokulumuzun kemahmyo@erzincan.edu.tr  Resmi mail adresine yada elden teslim edilebilir.

GANO Yükseltme Sınavı Duyurusu

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve sınav yönetmeliğinin 22. maddesinin 6/g fıkrası gereğince; mezun durumunda olan ancak GANO’ları 2.00’nin altında olduğu için mezun olamayan öğrencilerimize son iki yarıyılda DD, DC veya CC notu aldıkları en çok üç dersten sınav hakkı verilecektir.

Başvuru Tarihi Sınav Tarihi
22-26 Eylül 2022 27 Eylül 2022

Saat 13:30

GANO Yükseltme Sınav Başvuru formu için Tıklayınız...