EnglishTurkish

Rektörümüz Prof. Dr. Akın LEVENT’ten Kemah MYO Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof.Dr Akın LEVENT ve Rektör yardımcımız Prof. Dr. Ercan EKİNCİ  Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Meslek Yüksekokul müdürümüz Sayın Doç.Dr Etem OSMA ile birlikte akademisyenler ve idari personel hazır bulundu.

Okul ziyaretleri kapsamında Kemah Meslek Yüksekokulunda bulunan Rektörümüz, Kemah Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Etem Osma ile okul hakkında görüşerek okul hakkında bilgi alış-verişinde bulundu.

Aynı zamanda öğrenciler ile de görüşme fırsatı bulan rektörümüz onlar ile sohbet ederek, üniversitemiz ve Kemah Meslek Yüksekokulu hakkındaki görüşlerini dinledi.  Öğrencilerimizde Rektörümüzün ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Ercan Ekinci’ ye teşekkürlerini ilettiler.