Günümüzde Bankacılık Adlı Söyleşi

Okulumuz Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanlığı tarafından 30.03.2018 tarihinde   düzenlenen ‘Günümüzde Bankacılık’ adlı söyleşimiz okulumuz Finans-Bankacılık ve Sigortacılık öğrencilerimiz, Okul Müdürümüz Hüseyin BULUT ,Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanımız Eser KAHRAMAN , ZİRAAT KATILIM BANKASI ERZİNCAN ŞUBESİ  Müdürü Harun OKUMUŞ ve Müdür Yardımcısı Serkan YILDIRIM’ın katılımları ile gerçekleştirilmiştir. Söyleşimiz öğrenciler ile  ZİRAAT KATILIM BANKASI ERZİNCAN ŞUBESİ  Müdürü Harun OKUMUŞ ve Müdür Yardımcısı Serkan YILDIRIM arasında bir banka şubesi ortamı oluşturularak öğrenci arkadaşlara günümüzde bankacılık, katılım bankacılığı, bankacılıkta kariyer konularında bilgiler verilmiş ve bir sohbet havasında devam etmiştir. Söyleşimiz sonunda , Okul Müdürümüz Hüseyin BULUT  bir konuşma yaparak  misafirlerimize teşekkür ederek, plaket taktim etmiştir.