DİPLOMA

Meslek Yüksekokulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmış olup, listede ismi olan öğrencilerimiz diplomalarını alabilirler.

Diploma listesi için tıklayınız…

UYARI!

Erzincan Üniversitesi Diploma, Mezuniyet ve Diğer Belgelerin Düzenlenmesine Dair Yönergeye istinaden geçici mezuniyet belgeleri almış olanlar, bu belgeleri iade etmedikleri sürece diploma verilmez. Geçici mezuniyet belgesini kaybedenler mezuniyet belgesi kayıp ilanının Türkiye genelinde yayınlanan bir gazeteye verilmesi gerekir ve diploma almak için gelenler bu gazete ilanı ile bir adet fotoğrafı yanlarında getirmeleri gerekir. Geçici mezuniyet belgesi olanlar da bu belgenin aslı ile bir adet fotoğraf getirip diplomalarını teslim alabilirler.Diplomalar öğrencilerin kendilerine veya noter kanalıyla vekalet verdikleri şahıslara verilecektir.