Staj Duyurusu

KEMAH MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

STAJ EĞİTİM VE UYGULAMA KURULU BAŞKANLIĞI

ZORUNLU STAJ SÜRECİNDE UYULMASI GEREKEN KURALLAR

Meslek Yüksekokulumuz’da 2018-2019 Bahar Yarıyılı Staja başlama tarihi 10.06.2019 – bitiş tarihi 05.07.2019 tarihleri arasında 20 iş günüdür.

Aşağıdaki kurallara ve belirtilen tarih sınırlamalarına eksiksiz olarak uyulması zorunludur. Aksi takdirde staj geçersiz kabul edilecektir.

1. Öğrenci İşleri Bürosu 2018-2019 Bahar Yarıyılı Kemah Meslek Yüksekokulu Öğrenci Zorunlu Staj Formunu basılı olarak Staj Koordinatörlerine teslim edecektir.
  2. Öğrenciler 2’si de asıl nüsha olmak üzere web sitesinde Staj menüsünde bulunan ZORUNLU STAJ FORMU’NU bilgisayar ortamında kendileri ile ilgili bilgileri eksiksiz olarak doldurup imzalayacaklar, “Staj Yapılan Yerin” ve “İşveren veya Yetkilinin” başlıklı bölümleri ise Staj yapacakları işyerine/kuruma doldurtup imza ve kaşesini her bir formda asıl olmak üzere aldıktan sonra;
  • Eksiksiz doldurulmuş 2 asıl nüsha Zorunlu Staj Formu
  • 2 Adet vesikalık fotoğraf
  • 1 Adet nüfus cüzdan fotokopisini

10.05.2019 tarihine kadar Staj Koordinatörlerine teslim edeceklerdir.

(Bir adet Staj Bildirim Formu’nu ise stajlarını tamamladıktan sonra Staj Defteri ile birlikte Staj Koordinatörlerine teslim  edeceklerdir).

1. Staj Koordinatörlerinden oluşan Staj Eğitim ve Uygulama Kurulu Staj Bildirim Formu’nda ilgili bölümü onaylayacaktır.
  2. Staj Koordinatörleri 17.05.2019 Cuma günü mesai bitimine kadar eksiksiz doldurulmuş Staj Bildirim Formu ve ilgili öğrenci evraklarını maaş işleri bürosuna teslim edecektir.
  3. Yüksekokul Sekreteri, Maaş Bürosu tarafından toplanan Staj Bildirim Formlarını imzalayacaktır.
  4. Maaş Bürosu en geç öğrencinin Staja başlama tarihinden bir gün önce Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili tüm giriş işlemlerini tamamlayacak, öğrenci ilk günden sigortalı olarak staja başlayacaktır.
  5. Öğrenciler Staj sürelerini staja başlama tarihleri esas alınarak tamamlayacaklardır.
  6. Öğrenciler staj bitiminde kendilerinde kalan Staj Bildirim Formunu ve eksiksiz olarak doldurdukları Staj Defterini Staj Koordinatörlerine en geç 18 Ekim 2019 tarihine kadar teslim edeceklerdir.
  7. Staj Eğitim ve Uygulama Kurulu Staj Defterlerini değerlendirerek ve Staj Bildirim Formlarını da göz önüne alarak öğrencilerin başarı durumlarını Öğrenci İşleri Bürosu tarafından gönderilmiş olan İşyeri Uygulamalı Eğitim listesine bilgisayar ortamında girerek teslim edeceklerdir.

10.Stajını yukarıda belirlenen tarihlerde yapmayan; staj evraklarını belirlenen tarihlerde ve eksiksiz teslim etmeyen                            öğrencilerin prim ödemeleri yapılamayacağından stajları da geçersiz sayılacaktır.

BİLGİSAYAR ORTAMINDA HAZIRLANACAK VE TESLİM EDİLECEK BELGELERE AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Staj Müracaat Formu İndir

Zorunlu Staj Formu İndir