ASSİSTT Erzincan Lokasyonuna Teknik Gezi

Okulumuz Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Çağrı Merkezi Hizmetleri öğrencileri bölüm başkanı Öğr.Gör. Alparslan Oğuz ve Çağrı alma teknikleri dersini yürüten Öğr.Gör. Neslihan Pir Şahin rehberliğinde ASSİSTT Erzincan lokasyonuna teknik gezi gerçekleştirmiştir. Bu kapsamda ASSİSTT ilgili yöneticileri çağrı sektörü hakkında operasyon, idari, insan kaynakları, teknik, iş güvenliği, iş psikolojisi ve sağlık alanlarında bilgilendirme yapmış ve karşılıklı görüşler paylaşılmıştır. Lokasyon ait birimlerin gezilmesi ve bilgilendirilmesi ile ziyaret sonlandırılmıştır.
Teknik gezilerimiz Üniversitemiz ve ASSİSTT arasında imzalanan protokol İle her yıl düzenli olarak yapılmaktadır. Bu vesileyle üniversite özel sektör ilişkilelerinin arttırılması amaçlanmaktadır.
Misafirperverliği için ASSİSTT Erzincan lokasyonu yöneticilerine teşekkür ediyoruz.